Red de Reddingboot
klik op de foto voor meer info
Red de Reddingboot
klik op de foto om meer te weten
Ook zot van mooie boten?
word vrijwilliger
word vrijwilliger
klik op de foto voor meer info
Beleef de restauratie van een icoon
klik op de foto voor meer info

Wil je ook meehelpen?

 

Werk je graag samen met anderen? Ben je een beetje zot van bootjes? Ben je een beetje handig? en is voor jou een woord een woord? Dan is meewerken aan onze de restauratie van onze Watson reddingboot misschien iets voor jou.

De restauratie van een historisch vaartuig is in de eerste plaats een ploegsport. Enkel doordat mensen met verschillende interesses en kennis samenwerken kan dit project tot een succesvol einde gebracht worden.

Een historisch schip restaureren is niet alleen een technische zaak, maar ook communicatie en fondsenwerving zijn uiterst belangrijk. Ben je geïnteresseerd in 1 of meerdere van onderstaande zaken, kom dan zeker bij ons communicatieteam. Het wordt zeker een unieke gelegenheid om onder begeleiding van de echte topmensen dit project mee mogelijk te maken.

 

We zoeken o.a

Handige harry's

Houtbewerkers

De Watson - Reddingboot 3 is een houten schip waar veel schuur- en restauratiewerk aan is. We komen altijd handen te kort om te schuren, plamuren en verven.
 

Voor de Motoren

De Watson wordt aangedreven door 2 Ferry-diesels van 40PK elk. De motoren kregen net voor het uit de vaart halen nog een volledige revisie. 40 jaar verwaarlozing heeft veel sporen nagelaten. We zoeken nog enkele mensen die graag aan motoren werken om het schip terug in orde te krijgen.
 

Metaalbewerkers

 Ook al is onze Watson Reddingboot een houten schip, toch is er veel metaal.   Een handige metaalbewerker is altijd welkom. Er moet ook nog een bootstoel gelast worden.

Administratieve en communcatie talenten

Sociale media kraks:

Je helpt onze aanwezigheid op sociale media helpen boosten.
 

Schrijftalenten

Heb je een vlotte pen? Help ons dan wervende toffe teksten te schrijven voor de website, sociale media, sponsoringdossiers, flyers, infobrochures ...
 

 Redacteurs ledenblaadje

Er komt een online- en offline ledentijdschrift die we ook willen verspreiden naar leden, sympatisanten en sponsors. 
 

 Fondsenwerving en evenementen team

 Zonder centen geen restauratie. Onder leiding van een professionele fondsenwerver die verantwoordelijk was voor fondsenwerving bij Plan International, WWF, Amnesty acties opzetten om de restauratie te kunnen betalen.
 

Onderhoud en uitbouw website

Ken je het CMS Joomla? Help ons met het onderhouden en updaten van de website.

 

 Iedereen is welkom!

Schrijf je in via ons contactformulier:

IK WIL MEDEWERKER WORDEN

of Contacteer ons